Pannebrød med nyfiska ørret, majones og dill. Mavasjavvre, Svensk Lappland |
Her er handlelista:
Skal være hvete grovmalt mel. Noen justeringer vil det bli ellers også.
Tørka grønsaker: Gulrot, erter, mais, løk, tomat, paprika, bønner, linser, spinat.
Krydder: gressløk, persille, dill, estragon, og salt og pepper.
Frysetørka kjøtt: Kylling, Biff, Ground beef, Svin.
Gjennom www.amazon.ca kan en finne det aller meste - et mye større utvalg enn her hjemme.
Se også linken TURMAT her på bloggen.
De fleste måltider lages enkelt, ved å rehydrere med kokende vann - som "real turmat".
Koking av fisk blir nok det vanlige - fisk og fiskebuljong med enkelt rehydrert tilbehør.
Så blir det baking, grilling og steking de dager vi ligger i ro :-)
Dette ser ganske enkelt spændende ud. Jeg kunne godt tænke mig selv at prøve at leve sådan en periode for at teste de ud, selv om vi skulle gøre det herhjemme.
SvarSlettDette er interessant og spennende. Gleder meg til å følge med videre :-)
SvarSlett